Blog

Divendres 3 de novembre de 2017 (Copenhaguen)

Aquest matí he anat a Akademikerne, a preguntar si en cas que tanquin la delegació tindré dret a l'atur de l'A-kasse, però m'han dit que no perquè com a mínim hi hauria d'haver treballat mig any, i la delegació de Copenhaguen només fa dos mesos que la vam obrir. La senyora que m'ha atès, que em demanava detalls, de seguida ha dit «ah sí, sí. Catalunya», i ha fet un gest com volent dir «quin panorama».

Comparteix

Dijous 2 de novembre de 2017 (Copenhaguen)

Avui a mig matí la J. i jo hem vist que estaven tancant els comptes de Twitter de les delegacions. El nostre encara funcionava però ja ens havien clausurat el web. Ens ha agafat de tot! Encara que fos un gest inútil hem decidit canviar la contrasenya del nostre Twitter perquè almenys tinguessin una mica més de feina a tancar-nos-el, i mentre ho fèiem, la J. s'anava encenent: «Però de què van? Cabrons». Al cap de cinc minuts em diu: «Vine, vine! Va, fem un tuit. Què et sembla?».

Comparteix

Palau reial de Vilafranca, on va morir Pere II de Catalunya

He passat un parell de dies a Vilafranca del Penedès, a casa d'uns amics. Una de les coses que més em fascinen d'aquesta ciutat, que va néixer quan el rei Ramon Berenguer III va deixar la zona lliure d'impostos per ajudar a repoblar-la després de la invasió dels almoràvits, és l'aire quotidià amb què dissimula la seva contundència històrica, inevitable i agressiva en cada una de les seves pedres i edificis.

Comparteix

Pages

Subscribe to RSS - blogs